Viljelijöitä tekemässä lyhteitä kypsän pellon reunassa. He ovat kyykistyneinä.

Saavutettavuusseloste

Kestavatkaupungitjayhteisot.fi

Saavutettavuusseloste koskee kestavatkaupungitjayhteisot.fi-sivustoa.

Helinä Rautavaaran museo pyrkii takaamaan kestavatkaupungitjayhteisot.fi-sivustokokonaisuuden saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamista koskevan lain 306/2019 mukaisesti.

Vaatimusten täyttäminen

Kestavatkaupungitjayhteisot.fi -verkkosivustot täyttävät Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 vaatimukset. Vaatimusten noudattamatta jättämiset mainitaan alla kohdassa Ei-saavutettava sisältö.

Ei-saavutettava sisältö

Toistaiseksi ei ole havaittu ei-saavutettavaa sisältöä. Ilmoitathan mahdollisista saavutettavuusongelmista puhelimitse museonjohtaja Ilona Niinikankaalle sähköpostitse osoitteeseen ilona.niinikangas@helinamuseo.fi tai puhelimitse numeroon 046 8511 815 .

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Seloste on laadittu 13.9.2022. Sitä on päivitetty 13.9.2022.

Seloste on koottu Digitoimisto Dude Oy:n asiantuntija-arvion pohjalta. Arviossa esiin tulleet puutteet ja kehittämiskohteet saavutettavuuteen on korjattu tai korjataan ensi tilassa edellä mainitun mukaisesti.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Ilmoita siitä meille! Pyrimme korjaamaan ongelman ensi tilassa! Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Takaisin ylös